Wij gebruiken cookies

De cookies worden gebruikt voor onderzoek naar webstatistieken. Dat helpt ons om de site te verbeteren.

U bevindt zich op: Over de GGD  Nieuws

1 jaar ouderpanel jeugdgezondheidszorg

De zorg die we geven, willen we zo goed mogelijk laten aansluiten bij de wensen van ouders en kinderen. Daarom zijn we in 2023 gestart met een digitaal ouderpanel. In 2023 hebben we via het panel twee onderzoeken gedaan: één naar de bereikbaarheid van de jeugdgezondheidszorg en één naar de zichtbaarheid van de jeugdgezondheidszorg.

Uitkomsten

Beide panelonderzoeken hebben waardevolle resultaten opgeleverd. Zo gaven jullie onder andere aan:

  • Dat het duidelijk moet zijn waarvoor ouders en jongeren terechtkunnen bij de jeugdgezondheidszorg
  • Dat informatie op de website soms lastig te vinden is
  • Dat jullie graag rechtstreeks vragen willen stellen aan de jeugdgezondheidszorg

Met deze uitkomsten zijn we aan de slag gegaan. Zo zijn we een Instagram-kanaal gestart voor jongeren. Via onze reguliere kanalen gaan we meer onder de aandacht brengen waarvoor je bij de jeugdgezondheidszorg terechtkunt. Informatie over de jeugdgezondheidszorg op onze website hebben we verbeterd en logischer ingedeeld. Zo is informatie makkelijker te vinden. Tot slot gaan we dit jaar aan de slag met een manier waarmee ouders rechtstreeks vragen kunnen stellen aan de jeugdgezondheidszorg.

Deelnemen aan het ouderpanel

Wil jij net als andere ouders ook graag je ervaringen met de jeugdgezondheidszorg delen? En heb je kinderen jonger dan 12 jaar? Meld je dan aan voor ons ouderpanel. Maximaal 3 keer per jaar sturen we je dan een korte vragenlijst. Het invullen van de vragenlijsten kan via de computer, tablet of mobiele telefoon.

GGD IJsselland omarmt moderne standaarden en technieken.
Uw webbrowser ondersteunt deze standaarden niet. Stap daarom over op een recente browser zoals Chrome of Microsoft Edge.